Taxi Hengelo

Telefoonnummer:
074-250 92 91

Mobiele telefoonnummer: 06-42755643

heeft u taxi vervoer nodig? dan ben je aan het juiste adres voor al je vervoerswensen. In heel Nederland kun je bij ons een taxi bestellen. bestel voordelig een taxi online bij taxi Hengelo!

Waar je bestemming je ook naar toe lijdt
wij brengen je er naar toe!

Maak van u reistijd een mooie ervaring!

U rijdt in een luxe comfortabele auto voorzien van airconditioning en autotelefoon. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en ruimschoots op tijd arriveert. Taxi Hengelo verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet is bij Taxi Hengelo op ieder moment zo geregeld 24 uur per dag.

Uw eigen chauffeur

Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt uw “eigen” chauffeur toegewezen die al uw wensen kent. Een vertrouwd gezicht, dat u bijna als uw eigen werknemer kunt zien.

Organiseert u een congres of een grote meeting? Wij verzorgen het vervoer en indien gewenst begeleiden wij uw gasten van en naar de taxi.

Rijden op rekening

Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficient een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Er zijn meerdere mogelijkheden om bij Taxi Hengelo op rekening te rijden.

Incidenteel gebruik

Maakt u slechts incidenteel gebruik van een taxi dan kunt u het vervoer bestellen d.m.v. een mailopdracht. Deze mailopdracht, met een briefhoofd van de betreffende firma, dient voorzien te zijn van het nummer van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer. Het mail adres is info@TaxiHengelo.nl. U kunt tevens hier online een taxi bestellen.

Taxi Hengelo rijdt ook

Voor...